مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند
سرخط خبرها

علت لغو پرواز حج عمره چه بود؟ | کارشکنی عربستان یا مشکلات مالی ایران؟

  • کد خبر: ۲۰۴۱۸۲
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
  • ۲
علت لغو پرواز حج عمره چه بود؟ | کارشکنی عربستان یا مشکلات مالی ایران؟
پس از گذشت ۹ سال خبر برقراری حج عمره برای زائران ایرانی، موج خوشحالی را در بین زائرانی که سال‌ها پیش برای این سفر معنوی، ثبت نام کرده بودند، ایجاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرواز‌های حج عمره از سال ۹۴ متوقف شده بود خیل عظیمی از زائران چشم انتظار برقراری دوباره پرواز‌ها بودند. در این سال‌ها تنها در ایام مناسک حج، زائران ایرانی اجازه ورود به عربستان را داشتند.

پس از تعویق ۲ هفته‌ای برقراری پرواز‌های عمره، قرار بود روز گذشته ۱۳ دی ماه اولین گروه زائران سرزمین وحی، از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران عازم عربستان سعودی شوند و پس از آن نیز روزانه حداقل ۲ پرواز به سوی عربستان صورت گیرد.

اما عدم صدور مجوز پرواز از سوی عربستان، پرواز‌ها از مبدا ایران به مقصد عربستان را تا اطلاع ثانوی در هاله‌ای از ابهام فرو برد.

در حالی که پنجشنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۲ رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرده بود که از سوی طرف عربستانی، مشکل و محدودیتی برای انجام پرواز‌های حج وجود نداشته و حتی مشکل بوجود آمده در پرواز‌های حج تمتع هم بخاطر قدیمی بودن ناوگان هوایی کشورمان بوده است.

اما روز گذشته سخنگوی شرکت هواپیمایی ایران ایر علت لغو پرواز را عدم دریافت مجوز نهایی لازم برای ورود هواپیمای جمهوری اسلامی ایران به فرودگاه جده دانست و گفت: مجوز فرود هواپیمای زائران باید از طرف عربستان صادر شود و این مشکل از سمت کشور ما نیست.

در همین راستا محمد محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره علت به تعویق افتادن پرواز‌های عمره مفرده گفت: موضوع مالی مطرح نیست و بلافاصله بعد از اینکه عربستان مجوز صادر کند، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پروازهایش را آغاز می‌کند.

او در پاسخ به این شائبه که مطرح شده شرکت هواپیمایی معراج که قرار بوده در کنار ایران‌ایر، روزانه پرواز داشته باشد و به‌دلیل عدم دریافت مجوز این ایرلاین پرواز‌ها به عربستان تعلیق شده، اظهار کرد: هنوز پرواز‌های معراج شروع نشده است و بعد از تعیین تکلیف پرواز‌های هواپیمای جمهوری اسلامی ایران، بقیه شرکت‌ها از جمله معراج هم در دستور کار قرار می‌گیرند.

محمدی‌بخش در پاسخ به اینکه با توجه به تعلیق پرواز‌های اولیه، چه زمانی این پرواز‌ها آغاز می‌شوند، گفت: بلافاصله بعد از اینکه عربستان مجوز صادر کند، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پروازهایش را آغاز می‌کند. ما درباره زمان این موضوع اطلاعی نداریم و باید ببینیم آن‌ها چه زمانی مجوز می‌دهند و این موضوع مربوط‌به سازمان هواپیمایی کشوری عربستان است که آن را پیگیری می‌کنیم.

حسام قربانعلی مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی نیز با تاکید عدم صدور مجوز پرواز از سوی عربستان گفت: برای انجام پرواز‌ها به سرزمین وحی باید مجوز ورود از سوی سازمان هواپیمایی کشور عربستان صادر می‌شد که همچنان منتظر دریافت آن هستیم.

با این حال برخی از فعالان حوزه زیارتی «بدهی ایران‌ایر به عربستان و مشکل در انتقال پول» را دلیل اصلی لغو پرواز زائران عمره می‌دانند.

یکی از مدیران دفاتر زیارتی نیز معتقد است برقراری اعزام‌ها ممکن است یک هفته دیگر تأخیر داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عامی
Hong Kong
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
0
0
بندگان خدا مسؤلین قصد دارند دروغ نگویند! اما نمی‌توانند واقعیت را هم رسمٱ اعلام کنند برای همین موضوع را می‌پیچانند!!!
دلیل لغو پروازها، عمر بالای ناوگان هوایی ایران است. عربستان اجازه فرود به هواپیما با عمر بالا به فرودگاه جده را نمی‌دهد و اکثر هواپیماهای ما هم عمری بالای ۲۵ سال دارند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
0
0
مگرخدا خودش معجزه ای کنه مابریم مسئولین ک بفکرنیستن.
فقط خوبه پولهاروپرداخت کردیم از هزینه اصلی تا پول ارز و عوارض خروج.اگرنریم بازخوبه یک منفعتی برای اقتصاد جامعه پیش میاد....
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->